Teško je reći “ne volim te”

Top – vesti – Top informacije

Riječi “volim te” se često smatraju velikim korakom u vezi. Ali što se događa kada nekome trebaš reći da ga više ne voliš ili nisi sigurna kako se osjećaš? U nastavku saznaj što učiniti u toj situaciji.

Iako o važnim emocijama treba razgovarati, nije ih uvijek lako izraziti, pogotovo kada je nešto tako teško kao što je reći “Ne volim te”. Doživjeti neuzvraćenu ljubav može biti bolno, srceparajuće i neugodno. U nekim slučajevima, možda si doživjela istinsku ljubav, ali si se borila s osjećajima koji nisu bili toliko jaki kao kod tvog partnera. Možda će biti potrebno malo više vremena da potvrdiš svoje osjećaje, prije nego što izgovoriš “volim te”. Nauči se snalaziti u situacijama u kojima ljubav nije obostrana.

Više nisi zaljubljena
Na vrhuncu veze, teško je zamisliti život s nekim drugim. Partnerov smijeh donosi ti radost, njegova bol je i tvoja bol, a čini se da je svaki tvoj trenutak posvećen bližem upoznavanju tvog partnera. Međutim, ti osjećaji nisu uvijek održivi ili se s vremenom mogu činiti da imaju manji intenzitet. U takvim slučajevima to ne mora uvijek značiti da si izgubila interes za svog partnera niti je to izvjestan pokazatelj da je ljubav izgubljena u vezi. To bi jednostavno moglo značiti da je veza malo monotona i da bi trebalo obnoviti iskre.

Ipak može postojati razlog za zabrinutost, ako se više ne veseliš razgovoru sa svojim partnerom. Isto vrijedi i ako namjerno provodiš vrijeme odvojeno od njega. U drugim slučajevima, možda gajiš osjećaje prema nekom drugom. Ove promjene mogu potvrditi promjenu u emocijama.

Ako smatraš da više ne voliš svog partnera, saznaj što možeš poduzeti.

Budi sigurna u to što želiš učiniti
Prije nego što želiš reći partneru da ga više ne voliš, trebaš pažljivo promisliti kako se zaista osjećaš prije razgovora s njim. Ako si još uvijek u nedoumici oko toga kakvi su tvoji osjećaji ili ako si uzrujana samo zbog loše svađe, to ne mora značiti izgubljenu ljubav. Međutim, to se mijenja kada je došlo do prekida komunikacije ili se tvoj stav prema njemu značajno promijenio. Ako više nisi zabrinuta za aktivnosti svog partnera ili ako su tvoji interesi negdje drugdje, može značiti da više nisi zaljubljena.

Posljednje ažuriranje 9 veljače, 2022 od strane admin

(Posjeta 128 puta, 1 Posjeta danas)

Related posts