Prva promocija serije Baba

Top – vesti – Top informacije

Show TV najavio je svoju ambicioznu seriju Baba u novoj sezoni. Podjeljeno je prvo predstavljanje serije Baba u kojoj glume Haluk Bilginer i Tolga Sarıtaş. S potpisom Ay Yapıma, Baba je kandidat za jednu od produkcija ekrana o kojima se najviše priča u novoj sezoni. Pa, što je tema serije Baba, tko su glumci? Kada će BABA početi? Ovdje su svi znatiželjni o seriji Baba, o kojoj se prvim predstavljanjem najviše govori….
Naziv nove serije Show TV-a, koji se u tisku reflektirao kao One Night Sudden, promijenio se. Gökhan Horzum, koji je također napisao scenarij za Çukur, pisat će scenarij za TV seriju Baba autora Ay Yapıma. Çağrı Bayrak će sjesti u redateljsku fotelju TV serije Baba. Sve pojedinosti o Babi, koja je već kandidat za jednu od najpričavanijih serija nove sezone, nalaze se u našim vijestima.
U seriji će se ispričati priča o životu obitelji Saruhanlı koja nosi potpis Ay Yapım. Promjenjivi životi obitelji, koje su razdvojene jedna od druge nakon zrakoplovne nesreće, ispričat će se po vrlo dojmljivom scenariju.

Obožavatelji Tolge Sarıtaşa također s velikim uzbuđenjem čekaju seriju Baba koja se ističe kao “Anadolska priča”.
Najveća zvijezda Baba serije nedvojbeno će biti glavni glumac Haluk Bilginer . Haluka Bilginera će u glavnoj ulozi pratiti Tolga Sarıtaş.

Navodno je Ay Yapım za seriju Baba imala intervjue s imenima kao što su Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli i Özge Özacar.

Kada će početi serijal Otac?

Show TV emitirao je prvu promociju Babe, ali još nema najava o datumu emitiranja serije.

Datum prve epizode serije Baba bit će u našim vijestima kada bude objavljena.

Posljednje ažuriranje 20 prosinca, 2021 od strane admin

(Posjeta 37 puta, 1 Posjeta danas)

Related posts