Nova serija o zatvorenicima…

Top – vesti – Top informacije

Serija Prisoner, čiji je prvi trailer objavljen i izaziva uzbuđenje u TV seriji, s prvom epizodom dolazi na ekrane. Imena kao što su Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu i Seray Kaya preuzimaju glavne uloge u seriji koju potpisuje MF. Volkan Kocatürk sjedi u redateljskoj fotelji Zatvorenika, koji na ekran dolazi kao adaptacija TV serije Innocent Defendant, dok Uğraş Güneş adaptira scenarij. Tko su glumci zatvoreničke serije, gdje se snimaju? Što je tema zatvoreničke serije, je li to adaptacija? Na kojem kanalu i kojim danima se emitira zatvorenička serija? Odgovori na pitanja i detalji su u našim vijestima.

Serija zarobljenik (zatvorenik)počela je s emitiranjem na TV ekranima FOX svojom prvom epizodom u utorak, 14. prosinca. Serija, koja uključuje imena kao što su Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu , Seray Kaya , Melike İpek Yalova i Hayal Köseoğlu, također privlači pozornost svojom temom. Onur Tuna u seriji daje život javnom tužitelju Fıratu Bulutu. İsmail Hacıoğlu će, pak, pred ljubitelje TV serija izaći s likovima Savaş Yesari i Barış Yesari. Volkan Kocatürk sjedi u redateljskoj fotelji Zatvorenika, koji na ekran dolazi kao adaptacija TV serije Innocent Defendant, dok Uğraş Güneş adaptira scenarij.

Tko su glumci zatvoreničke serije, gdje se snimaju?

Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Hayal Köseoğlu, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan, u seriji, koju su poduzeli Onnalucıke Mejlaj, Onnalu, Sejmali, Sejmali, Tuluk İpek Yalova, Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Gündüzoğlu, Mehmet Ulay i Hakan Salınmış.

Iako nema detaljnih informacija o mjestima snimanja serije Zarobljenik, poznato je da je snimana u Istanbulu.

Na kojem kanalu i kojim danima se emitira zatvorenička serija?

Serija Zatvorenik emitirat će se na Fox TV svakog četvrtka u 20 sati. Iako je prva epizoda serije, koja svojom tematikom izaziva uzbuđenje, na ekrane stigla u utorak, 14. prosinca, sve naredne epizode emitirat će se četvrtkom.

Koja je tema serijala o zatvorenicima?

Fırat Bulut (Onur Tuna), idealistički javni tužitelj, probudi se jednog jutra i nađe se u zatvoru. Ne sjeća se ničega i sudi mu se za ubojstvo supruge i kćeri… Posljednji slučaj koji je istraživao prije nego što je zatvoren je slučaj Barışa Yesarija, jednog od braće blizanaca koji su nasljednici Yesarijevih, jednog od najuglednije obitelji u zemlji.

Zatvorenik serije 1 sažetak epizode

Fırat Bulut, časni javni tužitelj; On preuzima slučaj femicida koji je počinio Barış Yesari, sin Yesarilera, jedne od najmoćnijih obitelji u Turskoj. Pokušavajući prikriti ubojstvo koje je počinio moći koju je dobio od svoje obitelji, Barış se susreće licem u lice s tužiteljem poput Fırata, kojeg nikada prije nije vidio. Opasnost od Eufrata raste kako raste, a Barış je stisnut u kut.

Bez obzira što se dogodi, život Fırata, koji ne pušta dosje, preko noći se pretvara u noćnu moru. Probudi se u zatvoru ujutro u noći kada mu slave rođendan sa suprugom Zeynep i kćeri Nazlı. Njemu se sudi kao osumnjičenima za ubojstvo Zeynep i njezine kćeri Nazlı. Ali Fırat se ne sjeća ničega retrospektivno.

Tko je zatvorenik Fırat Bulut?

Tužilac u ranim 30-im godinama. On je i jako dobar odvjetnik i odvažan. Iako pomno vodi istrage ubojstava, nema dovoljno vremena za svoju obitelj. Njegova supruga Zeynep nimalo nije zadovoljna ovakvom situacijom. Njihova kći Nazli, koja je napunila 5 godina, također jako voli svog oca. Fırat sve svoje slobodno vrijeme posvećuje kćeri. Što god da radi, Fıratu je važnije ispuniti svoje obaveze od zanemarivanja života… U mladosti je ostao bez majke i oca.

Više od svega voli svoju suprugu Zeynep, koja je učiteljica, i kćer Nazlı… Vrlo rijedak profil tužitelja. U ogrtaču je, ali zato što dolazi s ulice, poznaje osobu i državu. Voli detektivske serije. Obično može pogoditi ubojicu u 10. minuti u serijalima o ubojstvima… Pametan je i duhovit čovjek… Put Fırata, koji neustrašivo prati sve slučajeve, promijenit će se kada prijeđe put Barışa Yesarija, sina najbogatijeg čovjeka Turske.

Tko je zatvorenik Savaş Yesari?

Rođeni su u New Yorku 87. osvajanjem američke putovnice… Jednojajčani blizanci Zahita Yesarija, jednog od 100 najbogatijih poslovnih ljudi u Europi prema Forbesovoj listi… Zahit; On je one koji plaču u inkubatoru nazvao Savaş, a one koji se smiju kao Barış. Nakon osnovne škole, oboje su osvojili Robert College. U prvim godinama, Barış je bio puno uspješniji učenik od Savaşa, ali se s adolescencijom Barış pretvorio u skitnicu broj jedan u školi. Savaş je, pak, završio školu s visokim prosjekom i položio ispite na Yaleu. Dok su dva sina turskog građevinskog giganta Yesarilera trebala odrasti za novu generaciju, Barış je u šestom mjesecu napustio sveučilište u Americi i počeo se družiti u najdinamičnijim sredinama Amerike…

Posljednje ažuriranje 20 prosinca, 2021 od strane admin

(Posjeta 56 puta, 1 Posjeta danas)

Related posts