“Moj sin” nova serija na Show TV u Turskoj

Top – vesti – Top informacije

Dugo iščekivana serija na Show TV-a, Moj sin, započela je svoj život s emitiranjem novom epizodom koja je sinoc stigla na ekrane. Istražuje se serija “Sine moj” koja je na dnevnom redu od debija s bogatom glumačkom ekipom. Serija “Sine moj”, koja svojom tematikom plijeni pažnju, svake će srijede navečer izlaziti pred publiku na Show TV-u

Gokcen Usta producent je TV serije “Sine moj” koja je sinoc dočekala publiku svojom prvom epizodom, a redatelj je Ay Yapım. Projekt i scenarij TV serije “Moj sin”, koja je nakon objavljivanja trailera i postera postala jedna od TV serija o kojima se najviše priča na društvenim mrežama, pripada Ahmetu Katiksızu. Hürer Ebeoğlu i Sevgi Yılmaz napisali su scenarij za TV seriju “Moj sin”, koja se fokusira na dva mala ljenčare.

Canan Erguder

DEMET (CANAN ERGUDER) 

Demet je prekrasna pedagoginja koja u svakoj sredini u koju uđe, privlači pažnju, kako fizički tako i svojom energijom. Dobri odnosi s djecom i strpljiv odnos čine ga vrlo uspješnim u svojoj profesiji. Za nju nema ništa važnije na svijetu od osvajanja djeteta. Zato s djecom radi od prvih godina svog zanimanja.

Feyyaz Smoke

TUĞRUL (FEYYAZ DUMAN) 

Tuğrul je sebičan čovjek koji je sam u središtu svog života. Veliku važnost pridaje svom izgledu, fizički je njegovan i oblači se kao žilet. Bitnije mu je biti važna osoba i biti jak pa u središte svog života stavlja svoj posao i karijeru. Zbog ove motivacije, Tuğrul je muž koji ignorira svoju ženu i otac koji zanemaruje svoje dijete. 

Kubilay Aka

OBLAK (AKS KUBILAY) 

Bulut je tip kojeg možemo nazvati teškim bratom grada, tvrdog je temperamenta jer je odrastao bez oca u prošlosti, a majka mu je laka žena iz malog mjesta. Odlučan je i uporan. Živi život kakav dolazi i ne trudi se da ga promijeni. Jako voli svoju stariju sestru Zeynep. Zbog napuštenosti od strane oca i majčinih stavova, ne vjeruje u koncept obitelji i ne želi osnovati obitelj. 

U ovoj seriji ima još puno poznatih glumaca, o tome ćemo nekom drugom prilikom.Uživajte!!!

Posljednje ažuriranje 10 veljače, 2022 od strane admin

(Posjeta 168 puta, 1 Posjeta danas)

Related posts