Kada počinje serija – ,Otac,?

Top – vesti – Top informacije

Objavljeni su detalji novog projekta Baba serije Ay Yapım, koji je potpisao mnoge uspješne TV serije. Objavljen je datum izlaska i osoblje Babe, čiji su uvodni radovi nedavno objavljeni. Drama, u kojoj će se pero Gökhana Horzuma i Ekin Atalar susresti s redateljem Çağrı Bayraka, govorit će o iznenadnoj promjeni u skromnom životu obitelji Saruhanlı koja živi u anatolskom gradu. Dakle, kada će početi serijal Otac? Ovdje su glumci i tema serije Otac…

Objavljen je datum emitiranja serije ‘Otac’ koja okuplja glavnog glumca Haluka Bilginera i uspješnog mladog glumca posljednjih godina Tolgu Sarıtaşa. Privlačeći pozornost snažnim kadrom Otac, najavljen je datum izlaska serije na ekrane.Taner Rumeli, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Beril Pozam i Damlasu İkizoğlu prakticiraju Haluka Bilginera i Tolgu Sarıtaş u seriji.

Drama, u kojoj će se pero Gökhana Horzuma i Ekin Atalar susresti s redateljem Çağrı Bayraka, govorit će o iznenadnoj promjeni u skromnom životu obitelji Saruhanlı koja živi u anatolskom gradu.

KADA POČINJE SERIJA OTAC?

Ambiciozna serija TV-a “Baba”, koju potpisuje Ay Yapım, govorit će o promjeni skromnog života obitelji Saruhanlı koja živi u anatolskom gradu.

Prva epizoda serije, čija će prva epizoda biti emitirana u utorak, 15. veljače, uključuje prve tragove o Eminu Saruhanlıju (Haluk Bilginer), koji je vrlo vezan za svoju tradiciju i vrijednosti, te svoju obitelj.

Dok obitelj Saruhanli nakon avionske nesreće sazna šokantnu istinu, njihovi se životi iznenada mijenjaju. Budućnost obitelji Saruhanlı već se iščekuje s velikim zanimanjem.

U seriji se pero Gökhana Horzuma i Ekina Atalara susreće s redateljem Çağrı Bayraka.

Posljednje ažuriranje 10 veljače, 2022 od strane admin

(Posjeta 240 puta, 1 Posjeta danas)

Related posts