Igra moje sudbine

Top – vesti – Top informacije

Tema serije Igra moje sudbine; Kaderimin Oyun u glavnim ulogama Öykü Karayel, Akın Akınözü i Sarp Apak donijet će na ekran upečatljivu priču o Cemalu i Asiye.

Asiye, koja je odrasla uz svoju maćehu u TV seriji “Moja sudbina”, pobjegla je sa Cemile kada je imala 17 godina. Dok je Asiye trudna sa svojim drugim djetetom, Umut, njen suprug Cemal postaje sve povučeniji i napušta kuću.

Nakon susreta s Helin Demirhan, kćeri bogate obitelji, Cemal i dalje ima na umu Asiye, ali bira bogat i ugodan život. Asiyein život će se potpuno promijeniti kada upozna Mahira, koji je odrastao u pomoćnim zgradama obitelji Demirhan.

Talentirani i voljni ljudi koji žele glumiti u seriji “Moja sudbina”, imali iskustva ili ne, po potrebi mogu imati priliku glumiti u ovoj kvalitetnoj seriji.  Mogu se prijaviti agenciji za seriju tako da u potpunosti ispune prijavnicu za glumu u igri moje sudbine.

Prijave će pomno pregledati voditelji rejting agencija, a ako se agenciji uputi zahtjev za potrebom glumaca i statista iz TV serije “Kaderimin Oyun”, oni će biti ocijenjeni i kontaktirat će putem prezentacija .

Posljednje ažuriranje 1 veljače, 2022 od strane admin

(Posjeta 319 puta, 1 Posjeta danas)

Related posts