Djevojka iza stakla 26 epizoda

Top – vesti – Top informacije

U 26. epizodi serije Djevojka iza stakla, Nalan gleda slike Sedata s Melisom! Što se dogodilo u novoj epizodi Djevojke na staklu koja je emitirana u četvrtak, 30. prosinca? Djevojka iza stakla je na Kanalu D sa svojom najnovijom epizodom u HD kvaliteti! Djevojka iza stakla na ekran je došla sa svojom 26. epizodom. 

Dok se Nalan suočava s Alperovom ucjenom, Feride saznaje za situaciju. Feride, koja je ispred Alpera, pokušava saznati informaciju koju Nalan ne bi trebao naučiti. Istražujući je li Cana svjesna situacije, hoće li Feride saznati da se Sedat ponovno susreo s Canom?

Dok se sve to događa, tajne se otkrivaju u vili Koroğlu. Rafet saznaje tko je Melisa. Hayrijevo pojašnjenje ove situacije jako naljuti Muzu. Kada Gülcihan sazna da Selen nije trudna, nastaje pakao. Dok Sedat pokušava nagovoriti Cavita da potpiše partnerstvo, on se susreće licem u lice s Rafetom. Osoba koja je uvjerila Rafeta je Selen. No, Rafetova promjena odluke u posljednjem trenutku nadjača sve. S druge strane, Nalan gleda slike Sedat s Melisom u sjećanju koje je izvadila iz svoje ladice. Što će Nalan sada?

Djevojka iza stakla svakog je četvrtka na Kanalu D sa svojim novim epizodama…

Posljednje ažuriranje 1 siječnja, 2022 od strane admin

(Posjeta 110 puta, 1 Posjeta danas)

Related posts