Damlasu İkizoğlu, koji je napustio moju braću, pridružio se vrlo kvalitetnom projektu!

Top – vesti – Top informacije

Najgledanija TV serija ATV-a, Moja braća, prije nekoliko je tjedana potresena razlaskom dvojice važnih glumaca. Razdvajanje Damlasua İkizoğlua, koji je glumio Melisu, jednu od glavnih likova serije, i Halita Özgüra Sarıja, koji je dao život Kadiru, iznenadilo je publiku. İkizoğlu je odredio svoj novi projekt nakon moje braće. Dolazeći s vrlo ambicioznim projektom, mlada glumica uhvatila je sjajnu priliku.

Serijal Moja braća, koji govori o četvero braće i sestara koji su jedan za drugim izgubili roditelje, obožava publika. No, s druge strane, dobiva mnogo kritika zbog jednostavnosti scenarija. Stoga, iako su mnogi gledatelji serije bili tužni zbog odlaska Damlasua İkizoğlua i Halita Özgüra Sarıja, neki od njih bili su sretni.

Razlog zašto su neki gledatelji bili sretni bila je tvrdnja da su İkizoğlu i Sarı bili jako dobri glumci i da su se potrošili na tako jednostavnu seriju. Po mišljenju ovih gledatelja, oba glumca zaslužuju sudjelovati u mnogo kvalitetnijim predstavama.

Iako još nema riječi od Halita Özgüra Sarıja, İkizoğlu je odredio svoj novi projekt. Novi projekt talentirane glumice upravo je ono što žele njezini obožavatelji. İkizoğlu će igrati ulogu s vrlo ambicioznim glumcima u novoj seriji Baba.

Glavni glumac Haluk Bilginer u seriji će glumiti oca mladog glumca Tolge Sarıtaşa. Tako će İkizoğlu imati priliku raditi s vrlo majstorskim glumcem. Damlasu İkizoğlu će u seriji glumiti unuku Haluka Bilginera Kübru. Mlada glumica najprije se proslavila TV serijom Babil koja se emitirala na Star TV-u.

Počelo je snimanje TV serije Baba u kojoj su u glumačkoj postavi i Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Özge Özaacar, Beril Pozam i Nihan Okutucu. Nastavlja se rad za brojnu glumačku ekipu TV serije Baba, u kojoj će biti ispričani detalji priče obitelji Saruhan u Anadoliji.

Posljednje ažuriranje 21 prosinca, 2021 od strane admin

(Posjeta 33 puta, 1 Posjeta danas)

Related posts