Talijanska studija: Većina mrtvih cijepljenih protiv Covid-19 umire od ovih čimbenika

Top – vesti – Top informacije

Prema novoj talijanskoj studiji, većina mrtvih cijepljenih osoba oboljelih od Covid-19 imala je srčane probleme, demenciju i rak.

Prema studiji provedenoj u Italiji, vjerojatno je da osoba koja je cijepljena protiv Covid-19 neće umrijeti od bolesti ako nije jako stara ili je već bila ozbiljno bolesna od neke druge bolesti prije infekcije, prema studiji provedenoj u Italiji.

Studija Nacionalnog instituta za zdravlje (ISS) s redovitim ISS izvješćima o smrtnim slučajevima od Covid-19 pokazuje da je prosječna starost umrlih od cijepljene protiv Covid-19 bila 75 godina. U prosjeku su već imali pet već postojećih bolesti.

Analiza, provedena od 1. veljače do 5. studenog ove godine, ispitala je medicinsku dokumentaciju 671 necijepljene osobe umrle od posljedica Covid-19 i 171 potpuno cijepljene osobe umrle od Covid-19.

U navedenom razdoblju u Italiji je bilo 38.096 žrtava Covid-19.

Među njima je 33.620 bilo necijepljeno, 2.130 umrlih cijepljeno je jednom dozom ili se zarazilo protutijelima, a 1.440 je potpuno cijepljeno.

Italija je u listopadu postigla svoj cilj potpunog cijepljenja 80 posto svoje populacije starije od 12 godina, što je prag koji je postavila vlada za značajnu stopu sigurnosti virusa.

Unatoč postizanju cilja, tamošnja vlada uvela je obvezne zdravstvene knjižice za sve radnike od 15. listopada.

Posljednje ažuriranje 20 listopada, 2021 od strane admin

(Posjeta 46 puta, 1 Posjeta danas)

Related posts