Film Štrumfovi: Izgubljeno selo

Top – vesti – Top informacije

Ovo je američki fantastični animirani film, objavljen 7. aprila 2017. Film je zasnovan na seriji Štrumpfovi, a scenario je napisao Peyo.

Događaji u filmu Štrumpfovi: Izgubljeno selo

Priča o filmu “Štrumpfovi: Izgubljeno selo” vrti se okolo prekrasna štrumpfeta, i tri njegova najbolja prijatelja su Štrumpfovi, i to su Pametni Štrumpfovi, Nespretni Štrumpfovi, Divovski Štrumpfovi, Dok pokušavaju pronaći izgubljeno selo, kroz stazu Zabranjene šume ispunjenu magičnim stvorenjima, prati ih zli čarobnjak Gargamel, a ova ih avantura vodi do velike tajne vezane za Štrumpfove.

Događaji u filmu počinju kada Štrumpfovi kreću na ovo putovanje kako bi otkrili izgubljeno selo, gdje Štrumpfeta otkriva još jedno stvorenje nalik Štrumpfu, koje je zarobio čarobnjak Gargamel i poslao u svoj dvorac, gdje Gargamel nastoji napraviti magiju piće, kako bi se lociralo selo.

Četiri Štrumfova odlučuju pomoći Štrumfovima da pobjegnu, i to im uspijeva i vraćaju se u svoje selo, ali veliki Štrumpf Ljut na njih zbog nepoštovanja njegovih naredbi, naređuje da ih zaključaju u kućama i odbija svaku raspravu o ovom selu. U međuvremenu Gargamel odlazi sa svojom mačkom i orlom u potragu za navodnim selom..

Četiri Štrumpfova odbijaju poslušati savjete i riječi papa Štrumpfona te odlučuju krenuti u ovu avanturu, naći se na čarobnom mjestu prepunom mnogih i različitih opasnosti, i odjednom se nađu kako plove rijekom na splavu da bi stigli do izgubljenog sela, a u isto vrijeme se suočavaju sa zlobnim Gargamelom, pokušavaju ga spasiti od utapanja, a umjesto da im zahvali, gura ih prema vodopadu i pušta ih da se utope.

Nakon što su pali u ovaj veliki vodopad, četiri štrumpfova mogu plivati ​​i spasiti se, ali ih ubrzo uhvati veliko stvorenje prekriveno lišćem, odvedu ih na drugo mjesto, gdje upoznaju drugu grupu štrumpfova, koja ih dočekuje i poziva odveli su ih u svoju kućicu. U međuvremenu, nespretni Štrumpf i ogroman Štrumpf krenuli su locirati Gargamela, koji je i dalje odlučan stići do sela Štrumpfovi, kako bi ih uhvatio.

Junaci filma Štrumpfovi: Izgubljeno selo

Režija: “Štrumpfovi: Izgubljeno selo” Kelly asbury Napisao je Stacey Harman i Pamela RibonProtagonisti filma su:

  • Demi Lovato The Beautiful Smurfette (glas).
  • Rainn Wilson Gargamel (glas).
  • Joe Manganiello Heavy Smurf (glas).
  • Jack McBrayer The Goofy Smurf (glas).
  • Danny Pudi je pametan štrumpf (glas).
  • Mandy Patinkin Papa Štrumpf (glas).
  • Dee Bradley Baker Monty (glas).

Posljednje ažuriranje 16 travnja, 2022 od strane admin

(Posjeta 386 puta, 2 Posjeta danas)

Related posts