Velika tragedija u Kraljevečkim Novakima

Top – vesti – Top informacije

Sin je ubio svoju majku sjekirom!?

Susjedi s kojima smo pričali su u šoku, dobro su poznavali obitelj koja je tu živjela više od 20 godina. Još su donedavno pozdravljali ženu koja je živjela u kući sa sinom

‘I djelatnici Hitne su izgledali šokirani’

Kako neslužbeno doznajemo, odrasli sin ubio je majku.

– Susjed policajac prvi je istrčao iz kuće i pozvao Hitnu pomoć i policiju. No, ženi nije bilo spasa. To je strašno, poznajem ih cijeli svoj život  – govori nam jedan od susjeda.  

Hitna pomoć pregledala je ženu i mogla samo proglasiti smrt.

– I djelatnici Hitne su izgledali šokirano prizorima koje su vidjeli. Koliko sam uspio načuti njihove komentare, gospođa je bila izudarana do neprepoznatljivosti – govori nam drugi susjed. 

Svi susjedi s kojima smo pričali su u šoku, dobro su poznavali obitelj koja je tu živjela više od 20 godina.

Još su donedavno pozdravljali ženu koja je živjela u kući sa sinom.

‘Nismo čuli svađe, a on je bio miran’

– Muž pokojnice umro je prije nekoliko godina prirodnom smrću, iako ga je taj član obitelji nekoliko godina prije smrti pokušao zadaviti, pa je dolazila policija. Osumnjičeni je povremeno u Njemačkoj. S njima smo se pozdravljali na cesti, jer su nam susjedi, ali osim toga nismo primijetili da je agresivan prema pokojnici – govori nam prvi susjed i nastavlja:

– To je danas bilo zaista strašno. Svi smo vidjeli tijelo susjede, jer ga policajci nisu smjeli odmah pokriti. Glava joj je bila pokrivena majicom. Njezino tijelo ležalo je u dvorištu na prilazu kući – govori susjed.

I on i svi ostali o njoj kažu da je bila tiha i povučena, a iz kuće nisu čuli svađe. 

– Znam ga otkad su gradili tu kuću prije 20 – ak godina. Kad je bio mlađi, bio je jak, no tablete su ga uništile. Hodao je jako sitnim korcima i gledao u pod. Ovo me potpuno šokiralo – zaključio je susjed. 

Posljednje ažuriranje 3 rujna, 2021 od strane admin

(Posjeta 27 puta, 1 Posjeta danas)

Related posts