Genijalan način rastanka(video)

Top – vesti – Top informacije

Nikom nije lako kada spozna da ga voljena osoba vara. Većini se u tom trenutku plače, viče, ruši, razbija. Izdaja je udarac koji neopisivo boli i izjeda srce, a valjda je tim gore kada povrh svega shvatite da vam draga iza leđa “šara” s prijateljem. No, nažalost, i to se događa, a jedna takva nevolja zadesila je ovog mladića, čiji je snimak definitivnog rastanka s dragom na Fejsbuku skupio više od 15 miliona pregleda uz dodatnih šest na Jutjubu!

Mladić je svu svoju tugu i bes pretočio u kreativno zbogom, te je stigao u njen dom uz izgovor da je za nju pripremio dar. Pozvao je i “prijatelja” da svedoči tom posebnom trenutku, te se iz snimka čini da preljubnicima zaista nije bilo na kraj pameti šta će uslediti.

U veliku kutiju zamotao je balon ispunjen konfetama, u balon ugurao manju kutiju vezanu mašnom, a u čiju je unutrašnjost stavio komad papira. Posredi su bile otštampane poruke sa aplikacije WhatsApp, prepiska preljubnice sa “prijateljem” njenog dečka. Na kraju im je samo poručio da više nikad ne želi da ih vidi, a stiče se utisak da je pri izlasku iz stana potekla i poneka suza.

Snimak je na Fejsbuku skupio i preko četiri hiljade komentara, a većina je mladiću poručila da je gospodin koji je učinio pravu stvar i koji u životu zaslužuje daleko bolje.

– Ovo je odrađeno uz jako puno dostojanstva. Čestitam ti, jako mi se svidela tvoja reakcija, zaslužio si moje poštovanje – napisao je jedan od korisnika popularne društvene mreže.

Posljednje ažuriranje July 15, 2021 od strane admin

(Poseta 15puta, 1 Posete danas)

Related posts