Zaljubio se po drugi put u svoju zenu

Top – vesti – Top informacije

Muškarac sa Alchajmerovom bolešću zaboravio da je u braku i opet se zaljubio u suprugu

Jedne subotnje večeri prošlog decembra Piter i Lisa Maršal sedeli su na kauču i gledali omiljenu televizijsku emisiju. Piter je tada pogledao Lisu i pitao je hoće li se udati za njega. Ipak, oni su već bili u braku, a Piter se toga nije setio.

CNN piše kako je pre tri godine počeo da gubi pamćenje, a posle brojnih testiranja dijagnostikovana mu je Alchajmerova bolest. Nije mogao da se priseti čak ni trenutaka iz svoje romanse sa Lisom. Zaboravio je kada su se prvi put sreli, držali se za ruke i poljubili. Ne seća se ni njihovog venčanja.

“Stvorili smo nova sećanja, ali me zaboli kada ga pitam seća li se nečega od ranije, jer ne može da se seti”, rekla je Lisa za CNN. Jako ju je dirnulo što ju je suprug ponovo zaprosio. “Dva puta se zaljubio u mene, osećala sam se počašćeno, poput princeze. Najsrećnija sam na svijetu”, dodala je Lisa. 

Na kraju su obnovili bračne zavete. Lisa nije želela da propusti priliku da sa suprugom stvori još jednu uspomenu. Venčali su se 26. aprila ove godine.

“Ušla sam u to bez ikakvih očekivanja. Piter je bio u redu ceo dan, baš je bio jako srećan. Tokom zaveta mi je rekao da me voli, a to je bilo sve što mi je trebalo”, zaključila je Lisa za CNN.

Posljednje ažuriranje June 28, 2021 od strane admin

(Poseta 27puta, 1 Posete danas)

Related posts