OVO JE LETO LjUBAVI … ZA EVROPSKE FILMOVE!

Top – vesti – Top informacije

European Film Challenge dovodi vas do filmskog iskustva 4. izdanja festivala na plaži u Ohridu –

U sklopu trećeg # EuropeanFilmChallenge_MK postignuto je jedinstveno filmsko iskustvo na obali Ohridskog jezera s europskim filmovima u sklopu 4. izdanja festivala na plaži.

Od 14. juna do 23. jula traje Evropski filmski izazov u ​​kojem za 10 nedelja učesnici moraju da pogledaju 10 evropskih filmova na legalnoj platformi. Tokom izazova za sve ljubitelje evropskih filmova dolazi bogat sadržaj sa filmskim kritikama, intervjuima, podkastima i naravno preporukama za koje filmovi donose dodatne poene za pobedu.

Izazov pruža divno i jedinstveno letnje iskustvo za prave ljubitelje filma na ovogodišnjem izdanju Filmskog festivala na plaži od 21. do 25. jula 2021. u Ohridu. Zvanična selekcija uključuje 14 kratkih i 5 igranih filmova, među kojima su Medena cigara, Mesec, 66 pitanja, Ljudski faktori, Sekfish i Jedini Izlaz. Festival će, kao i svake godine, zatvoriti posebna projekcija makedonskog filma, a za ovo izdanje to je film Homo (2020) reditelja Igora Ivanova Izija. Sve projekcije 4. izdanja Filmskog festivala na plaži su besplatne i prikazuju se na plaži Gorica 3, pored prelepog Ohridskog jezera, gde svi ljubitelji filma i ljubitelji evropskog filma mogu uživati u gledanju filmova iz evropske kinematografije.

Ljubitelji evropskog filma mogu se pridružiti izazovu registracijom na https://europeanfilmchallenge.eu/mk i zaraditi dodatnih 40 poena za svaki igrani film viđen na ovogodišnjem festivalu filma na plaži.

Evropski filmski izazov je inovativna digitalna platforma koja povezuje najveću zajednicu evropskih ljubitelja filma i promoviše evropsku kinematografiju.

U Makedoniji projekat sprovodi Centar za socijalne inovacije Blink 42 – 21, zajedno sa evropskim partnerima u 9 zemalja, uz podršku programa MEDIA – Kreativna Evropa i Evropska filmska industrija.

Ovo leto je leto ljubavi i evropskih filmova. Uživajte u evropskoj kinematografiji, učestvujte na trećem # EuropeanFilmChallenge_MK, skupljajte bodove i pratite profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

IDEA LAB – DE DOO Skopje

         Blvd. Jane Sandanski 71A/2-37

         1000 Skopje, Macedonia

         +389 72 32 10 96

Posljednje ažuriranje July 21, 2021 od strane admin

(Poseta 11puta, 1 Posete danas)

Related posts